KORFBAL

Voor zowel binnen als buiten heeft Zandstra passende schoenen voor korfbal. De schoenen die wij in het assortiment hebben zijn van de merken: Asics en Mizuno. Verkrijgbaar met noppen voor buiten en een vlakke zool voor binnen.

Bekijk ook ons assortiment volleybal, voetbal, blessurepreventie en sporttassen.

Asics GEL-Provost

De GEL-Provost staat bekend als dè korfbalschoen. De Provost geeft meer steun als haar voorganger de Asics GEL-V-Cut waardoor de kans op blessures wordt verkleind. De bovenkant van de schoen is lekker soepel en vormt naar de voet waardoor de schoen de perfecte pasvorm heeft. De ademende mesh vlakken aan de bovenkant zorgen voor voldoende ventilatie. De voorkant is extra verstevigd om slijtage te voorkomen. De Provost heeft iets grotere noppen als haar voorganger, zodat de noppendruk wordt verminderd en de schoen meer grip heeft. De speciale vorm van de noppen zorgt ervoor dat het draaien tijdens het korfballen makkelijker gaat. De schoen is geschikt voor zowel kunstgras als korfbalvelden van echt gras.

De Asics GEL-Provost is verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Asics GEL-Crossover

De GEL-Crossover is een indoor korfbalschoen, maar ook zeker geschikt voor andere indoor sporten zoals volleybal. De schoen biedt extra ondersteuning rondom de enkels. De demping zorgt voor een zachte landing die goed de klappen opvangt. Vergeleken met haar voorgangers heeft de Crossover een verbeterde zool voor een betere grip en stabiliteit. Het bovenwerk van de schoen is geheel naadloos geworden, waardoor de schoen opnieuw lichter van gewicht is geworden.

De Asics GEL-Crossover is verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Mizuno Advanced Spike

De Mizuno Advanced Spike is een outdoor korfbalschoen. De dynamische en lichtgewichte schoen is gemaakt van synthetisch materiaal. De toplaag zorgt voor extra comfort en duurzaamheid voor iedere competitieve speler. De rubberen noppen zorgen ervoor dat de schoen geschikt is voor zowel kunstgras als echt gras. De speciale noppen zorgen er ook voor dat de schoen de perfecte grip en wendbaarheid heeft.

De Mizuno Advanced Spike is verkrijgbaar voor zowel kinderen, dames als heren.

Mizuno Wave Bolt Mid

De Mizuno Wave Bolt Mid is een lichtgewicht korfbalschoen. De Parallel Wave-plaat geeft een dynamische demping en ongekende wendbaarheid. De schoen zorgt voor extra flexibiliteit en stabiliteit, zelfs bij snelle en zijwaartse bewegingen.

De Mizuno Wave Bolt Mid is verkrijgbaar voor zowel dames als heren.